Naturdiets produkter passar bra för alla som vill gå ner i vikt eller helt enkelt behålla sin vikt. De är fantastiskt goda och passar även bra som mellanmål eller som måltid i farten.

Våra shakes, pulver och smoothies innehåller alla vitaminer och mineraler du behöver och uppfyller kraven för VLCD, komplett kostersättning för viktkontroll med mycket lågt energiinnehåll. Det innebär att de ersätter tryggt och säkert både frukost, lunch, mellanmål och middag! Våra måltidsersättningar innehåller allt du behöver när du ersätter en till två måltider per dag.

Naturdiet är ett varumärke som tillhör Midsona Sverige, som är en del av Midsonakoncernen. Midsona äger ett flertal företag inom hälsa och välbefinnande i Norden och övriga Europa.

Naturdiet_Shake_Image_Chocolate_2209_Blue.jpg

Hållbarhet är viktig för oss

Som varumärke och företag har vi ett ansvar gentemot vår omvärld och för den miljöpåverkan som vi som ett producerande och distribuerande företag står för. Därför står hållbarhetsarbetet högt upp på vår agenda.

Vi har en tydlig policy som ligger grund för vårt kontinuerliga miljöarbete. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Naturdiet ingår i Midsonakoncernen som anslutit sig till Science Based Target initiative – ett samarbete mellan WWF, CDP, FN:s Global Compact och World Resources Institute. Midsona har i och med detta åtagit sig att sätta ett vetenskapligt baserat mål för att minska på sitt utsläpp av växthusgaser för att vara i linje med FN:s klimatmål i Parisavtalet. Här kan du läsa mer om det.