Min viktminskning med Naturdiet

Det kom ett mejl från Mari Engström som vi gärna vill dela. Läs hennes beskrivning om hur hon gått ner i vikt med Naturdiet.

Hej!

Vill bara berätta att jag sedan den 11 augusti gått ner snart 12 kg med hjälp utav Naturdiet.

Vägde vid starten 83,3 kg till mina 162 cm. Enligt BMI-tabellerna led jag av fetma. Ja, jag hade i alla fall viktklassen fetma, men jag led inte! Mådde ändå rätt så bra och kände mig ganska så rörlig, tyckte jag själv!

Träffade för lite sen en vän jag inte sett på länge, klev ur bilen och började gå mot honom. Han sa, "Jag kände först inte igen dig, fasen vad du gått ner i vikt! "Och sen…"Du går ju inte som en pingvin längre!" Insåg då att jag kanske inte hade varit så himla rörlig ändå.

Idag väger jag 71,6 kg, fortfarande för mycket men det känns väldigt mycket bättre. Lättare, piggare och gladare har jag blivit!

Startade som sagt 11 augusti, med 24 dagar då jag bara drack färdiga shakes, de med chokladsmak och 180 kcal. Tog tre eller fyra sådana per dag. Att det blev just 24 dagar beror på att jag skulle på en 4-dagars konferens i Spanien och då ville jag kunna äta och dricka tillsammans med mina kollegor.  Gjorde det med gott samvete men hade med mig shakes och bytte ut frukostarna mot dessa. När jag kom hem körde jag en vecka på bara shakes igen.Efter det har jag ibland kört bara shakes några dagar och unnat mig något gott på helgen. Har ibland bytt ut vissa mål på dagarna.

I måndags körde jag igång igen, stenhårt och tänker göra så minst ett par veckor. Nu ska fasen de sista 7 kilona bort! Vill bli normalviktig enligt BMI-tabellen.

Sagt och gjort, jag körde igång!

Tack för bra produkter!

Mari